+358 407 508 009 |

About Us

Päivitämme parhaillaan nettisivujamme. Lisää tietoa saatavaksi suomella ja muilla kielillä pian! Näytä englanniksi

Vihreä eskapismi elämäntapana

Ihmiseen on sisäänkirjoitettuna uteliaisuus ja halu kokea uutta. Kaukokaipuu on inhimillinen ominaisuus, josta ei tarvitse kieltäytyä 2020-luvullakaan! GreenEscape Oy sai alkunsa, kun koimme, että valtavirran turismi ei tavoita yksittäisten ihmisten odotuksia matkalta. Personoimattomat pakettimatkat tarjoavat samanlaisia kokemuksia kaikille.


Me uskomme, että matkanjärjestäjän vastuu on laajempi - yleisen nähtävyyksillä kiertämisen sijaan otamme huomioon ihmisen omat toiveet ja tavoitteet lomalta, jolloin matkailun tavoite arjesta irtaannuttajana ja mielen virkistäjänä toimii parhaiten. Kannustamme asiakkaitamme rohkeasti olemaan globaaleja matkaajia. Meidän matkapakettimme tarjoavat odottamattomia kohtaamisia, off beat -matkakohteisiin tutustumista ja uusien kulttuurien lämmintä vastaanottoa.

Matkailun yksi suurimmista haasteista on tietyille alueille keskittynyt turismi. Luonnon kantokyky on rajallinen ja nopeasti vaihtuvat suuret ihmismäärät aiheuttavat suuria ympäristöongelmia, kuten luonnonvarojen ylikäyttöä, lisääntyneitä päästöjä, saasteita ja ympäristön roskaantumista. Samaan aikaan vastuullisilla ja kestävillä matkailualan toimijoilla on mahdollisuus muutoksen. Haluamme rakentaa paikallisia yhteisöjä, parantaa alueiden taloutta ja käynnistää positiivisen ympäristönmuutoksen. Siksi toimimme suoraan paikallisten matkailualan yrittäjien kanssa off beat -kohteissa. Haluamme, että kauttamme varatuilla matkoilla asiakkaamme voivat matkustaa tiedostaen, että ilmastonmuutoksen torjuminen on keskeinen arvomme ja toimintamme lähtökohta.

Koe ekoturimsmi ja kestävä matkailu yhdessä GreenEscapen kanssa

Koska olemme vastuullinen ekomatkailuyritys koko Euroopan alueella, tarjoamme parhaat mahdollisuudet vastuullisen turismin toimitaan myös Suomessa. Kestävä liikkuvuus on toimintamme perusta, joka rohkaisee asiakkaamme saavuttamaan positiivisen kokemuksen ja virkistämään mielensä. Meidän kestävän matkailun ohjelmamme poistavat negatiivisuuden takaamalla läheisen pääsyn luontoon, hengittämään raikasta ilmaa, pulahtamaan kirkkaaseen veteen ja antamalla kokonaan uuden perspektiivin maailmaan. Green Escape Oy:n matkat on aina suunniteltu yksilöllisesti juuri sinulle niin Suomessa kuin muissakin kohteissa, parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä me teemme?

GreenEscape Oy on suomalainen matkanvälittäjäyritys. Toimintamme kohteena ovat uudet matkailukohteet, joihin ei kohdistu suuria turistimassoja. Matkakohteitamme yhdistää myös upea luonto sekä monimuotoinen kulttuurihistoria, joten voimme tarjota täydellisen matkailukokemuksen. Meille “kestävä matkailu” ja “ekoturismi” on arvojemme lähtökohta, mutta myös hauska ja virkistävä tapa nauttia elämästä!


Yhtiömme voima syntyy suorasta yhteistyöstä paikallisten matkailualan yrittäjien kanssa. Ylläpidämme läheisiä henkilökohtaisia suhteita paikallisiin yrittäjiin muodostaaksemme laajan verkoston, jonka kautta kestävä matkailu muuttuu abstraktista käsitteestä käytännön todellisuudeksi.


Yhtiömme kultainen sääntö on tarjota personoitu matkapaketti. Olemme itse käyneet tarjolla olevissa kohteissamme ja varmistaneet, että periaatteemme ja arvomme kohtaavat palveluntuottajien arvojen kanssa. Ekologisen matkailun lähtökohtina ovat niin pienet kuin isotkin teot. Kumppaneidemme kanssa harjoitamme matkailua, jossa pienikin teko merkitsee. Esimerkiksi vältämme kertakäyttöastioita ja muovia, kehotamme hyödyntämään kompostoitavia materiaaleja, suosimme julkista liikennettä, mainostamme pieniä ja keskisuuria paikallisia yrittäjiä ja osallistumme ympäristönsuojeluohjelmiin.

Keitä me olemme?

Olemme Suomessa kouluttauneita ilmastonmuutoksen tutkijoita ja siirryimme matkailualalle ekomatkailun yrittäjiksi. Olemme itsekin intohimoisia matkustajia ja haluamme luoda markkinat kestävälle ja ekologiselle matkustamiselle. Perhetaustoissamme itä kohtaa lännen - elämme arjessa ja bisneksessä kulttuurien kulminaatiopisteessä.

Dr. Parvathy Venugopal
CEO
Product Development
Finland

Dr. Unnikrishnan Sivadas
Managing Director
Sales & Marketing
Finland

Destination Managers

Parvathy Venugopal
UK

Madhukar Krishna
Kerala

Maija Luhtasela
Finland

Miksi varata meidän kauttamme?

  • Matkat on suunnattu intohimoisille matkailijoille, jotka hakevat uniikkeja kokemuksia
  • 100 % lupaus siitä, että olemme vierailleet matkakohteissa
  • Kestävät ja vastuulliset toimintamallit suoraan matkailuyritysten kanssa
  • Tarkoin valitut off beat -kohteet jokaiselle asiakasryhmälle
  • Luo muistoja ja oppimiskokemuksia, jotka auttavat saavuttamaan yhteyden luonnon kanssa
  • Ei välikäsiä - markkinoiden parhaat hinnat